Så inreder du för att lättast kunna städa efter husdjur

Husdjur är en stor och väldigt viktig del i mångas liv. De bidrar med sällskap och glädje i vardagen utan att kräva mycket tillbaka. Däremot kan deras hår hamna överallt i hela huset eller lägenheten. Så här inreder du för att lättare kunna städa efter dem.

Att hundar och katter hårar väldigt mycket är allmänt känt. Det finns flera olika sätt för att försöka få dem att fälla mindre hår, till exempel genom att se till att deras hud inte blir torr. När deras hud är torr fäller de ännu mer än vanligt. För att undvika det kan du skaffa återfuktande schampo eller ge dem Omega 7.

Tips på hur du ska inreda för att lättare städa efter ditt husdjur

Adorable,German,Shepherd,Dog,Near,Sofa,IndoorsFörst och främst är det viktigt att du själv inser att du kommer behöva städa och dammsuga väldigt ofta när du har husdjur inomhus. Sedan ska du försöka inreda på ett så bra sätt som möjligt för att underlätta vid städningen. Hos Nolhaga Hem hittar du väldigt mycket inom inredning och textilier. Här kommer nu några tips på hur du undviker hår i hemmet på bästa sätt.

1. Ha ett överkast på din säng om du har ett husdjur som gillar att sova där på dagen. Du ser då till att dina lakan är fria från hår när det sedan är dags för dig att sova.
2. Se till att soffor, fåtöljer och stolar är tillverkade i material som inte drar åt sig hår lika lätt som andra material kan göra. Framförallt läder, skinn och canvas är material du ska satsa på för att undvika hår överallt.
3.e Använd en fönsterskrapa när du ska ta bort hår som ändå fastnat på något tyg.
4. Klä din hund eller katt i en onepiece för att se till att håret inte lämnar deras kropp. Då behöver du bara tvätta onepiecen med jämna mellanrum så slipper du tänka på att städa ofta.